Tjänster

Tjänster

Pegasus Real Estate erbjuder en bred skala av tjänster. Från fastighetsutveckling och förvaltning till marknadsanalys och investeringsrådgivning. Oavsett om ni är en privatperson eller ett företag, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter just era behov.

FASTIGHETSTRANSAKTIONER

FASTIGHETSTRANSAKTIONER

Pegasus Real Estate erbjuder rådgivning vid köp och försäljning av fastigheter.

Vi kan hjälpa er genom alla steg i köp- eller säljprocessen. Vår kunskap, vårt arbetssätt och vårt breda kontaktnät skapar förutsättningar för en korrekt men ändå snabb affär – med fokus på bästa möjliga försäljningspris. Utöver detta erbjuder vi investerare och fastighetsägare aktiv köprådgivning. Vårt kontaktnät blir en tillgång för er när det gäller att hitta lämpliga fastigheter och vi kan lotsa er genom hela köpprocessen.

LOKALUTHYRNING

Med över 100 000 kvm förmedlade lokaler måste Pegasus Real Estates medarbetare anses som experter inom uthyrning av lokaler.

Vi åtar oss allt från uthyrningsuppdrag av enskilda lokaler till projektuthyrning av hela fastigheter eller fastighetsbestånd. Vi arbetar med alla typer av kommersiella lokaler – kontor, lager, industrier och butiker.

Utöver detta kan vi även erbjuda rådgivning och även lösningar för företag som sitter fast i befintliga längre avtal eller företag som söker nya lokaler och etableringar.

LOKALUTHYRNING
FASTIGHETSFÖRVALTNING

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Pegasus Real Estate erbjuder teknisk och ekonomisk förvaltning av fastighetsbestånd som inrymmer såväl lokaler som bostäder.

Förutom löpande ekonomisk och teknisk förvaltning erbjuder vi uthyrning av vakanta lokaler, omförhandling av befintliga avtal, upphandling av externa tjänster, kontakter med myndigheter m.m. God förvaltning av fastigheter skapar inte bara nöjda hyresgäster utan maximerar även fastighetens värde.

VÄRDERING & RÅDGIVNING

En korrekt värdering är ofta en förutsättning för finansiering av en fastighet.

Den kan även vara ett avgörande verktyg vid köp och försäljning. Genom våra samarbetsparter kan vi erbjuda värderingar av alla typer av kommersiella fastigheter. Pegasus Real Estate erbjuder även rådgivning inom utveckling av allt från enskilda lokaler till hela fastigheter eller större bestånd. Vi hjälper er att synliggöra vilka åtgärder som bör utföras för att optimera användningen och därigenom maximera värdet av fastigheten.

VÄRDERING & RÅDGIVNING
KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS


Vill du ha mer information eller har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss idag! Vi finns alltid här för att hjälpa dig med dina behov.