Om oss

Om oss

Pegasus Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi erbjuder tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning.

Vår helhetslösning innebär att du kan överlåta alla dina fastighetsrelaterade problem till oss. Tack vare vårt breda erbjudande har vi en mycket god översikt över marknaden och vårt breda kontaktnät skapar synergier som är till fördel både för oss och våra kunder. Vi kan erbjuda de flesta av våra tjänster i hela Sverige.

HISTORIA

HISTORIA

2014 bestämmer sig Henrik Mattsson och Anders Johansson för att tillsammans starta Pegasus Real Estate.

Anders Johansson hade tidigare arbetat åt Colliers och varit delägare i bolag med verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Henrik Mattsson hade då varit verksam i fastighetsbranschen i Luleå i 15 år och såg att det i staden fanns ett behov av en renodlad kommersiell mäklare.

Öppnar i Stockholm

2017 öppnar Pegasus ett kontor i Stockholm och rekryterar Peter Wierth att driva kontoret. Peter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen i Stockholm med en gedigen kunskap och ett brett kontaktnät. Även i Stockholm erbjuder Pegasus lokaluthyrning/tenant representation, fastighetstransaktioner och fastighetsförvaltning.

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS


Vill du ha mer information eller har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss idag! Vi finns alltid här för att hjälpa dig med dina behov.