KH-Maskin storsatsar i Luleå - Pegasus förmedlar uthyrning om 1500kvm. 05/07-2024

KH-Maskin storsatsar i Luleå – Pegasus förmedlar uthyrning om 1500kvm.

KH-MASKIN AB är ett av Nordens ledande företag på maskiner till bygg, anläggning, industri, lantbruk och kommun. De håller till i moderna lokaler i Jordbro industriområde, i Haninge kommun söder om Stockholm, i Enköping, i Jönköping samt i Kungälv, norr om Göteborg. Nu har KH-Maskin tagit nästa steg och valt att storsatsa i norra Sverige, nämligen i Luleå!

Vi ser ett stort intresse från befintliga kunder men även nya kunder långt upp i Sverige och vi vet att, för att kunna leverera bästa tänkbara service och slutprodukt till våra kunder så måste vi finnas lokalt på plats. En stor del av denna satsning innebär att bygga upp en stabil eftermarknad som borgar för kvalitet och trygghet. Vi kommer kunna erbjuda våra kunder alla eftermarknadstjänster vi har och vi kommer skala upp i storlek i takt med ökade marknadsandelar i norr säger Jens Ekström, eftermarknadschef KH-Maskin.

KH kommer att etablera en fullserviceanläggning ute i Kallax om ca 1500kvm med tillhörande 10 000kvm uppställningsyta, för alla olika maskiner att visa.

Vi kommer erbjuda samtliga varumärken även i norr precis som på våra andra anläggningar. I tillägg så kommer vi även att addera uthyrningsverksamheten med hjälp av S-Rental även i Luleå på samma anläggning som KH-Maskin. Arbetet med rekrytering av personal och anpassning av fastighet och tomt är redan påbörjat och vi beräknar kunna öppna dörrarna den 1 Oktober i år säger Tony Ferm, VD KH-Maskin.